AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek yemek sorunlarının da son bulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek maddi durumunuzun düzeleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işarettir.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt ekmek görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yoğurtla ekmek yemek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında ekmek ve yoğurt görmek kişinin her türlü zenginliğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek yoğurt yemek işinin gücünün hep rast gideceğine, eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir