AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep yakalamak

Kahve falında akrep yakalamak

Kahve falında akrep yakalamak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrep yakalamak gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Kahve falında akrep yakalamak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında akrebi yakalamak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçında akrep görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah küçük akrep görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ağzında akrep görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü akrep görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrep resmi görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada akrep görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir