AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada akrep görmek

Kahve falında tarlada akrep görmek

Kahve falında tarlada akrep görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kafasının rahat edeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada akrep gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında tarlada akrep görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil akrep görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrebi elinde görmek yardımın alınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde akrep görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında akrep kavgası görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında yengeç akrep görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işarettir.

Kahve falında akrep yavrusu görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep ve böcek görmek sevdiğine kavuşacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir