AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında akrep görmek

Kahve falında ağzında akrep görmek

Kahve falında ağzında akrep görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, şerefe ve izzete, rahat ve huzurlu olunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, mutluluğa ve neşeye, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında akrep gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında ağzında akrep görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrep kovmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde akrep öldürmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda akrep görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başında akrep görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş akrep yemek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir