AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü akrep görmek

Kahve falında bir sürü akrep görmek

Kahve falında bir sürü akrep görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü akrep gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında akrep sürüsü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü akrep görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında akrep pişirmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep kovmak elin bollaşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında yavru akrep öldürmek sıkıntılarının günden güne artacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında akrep ve yılan görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yılanla akrep görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında akrep ve tarantula görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir