AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebi yakalamak

Kahve falında akrebi yakalamak

Kahve falında akrebi yakalamak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, para pul sahibi olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında akrebi yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Kahve falında akrep yakalamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akrebi yakalamak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde akrep görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında akrepleri öldürmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde akrep görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep ve karınca görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında duvarda akrep görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir