AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında akrep görmek

Kahve falında saçında akrep görmek

Kahve falında saçında akrep görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında saçında akrep gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında saçında akrep görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta akrep görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Kahve falında duvarda akrep görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette akrep görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında akrep yılan görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep sokması görmek çok rahat bir döneme girileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah akrep görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binlerce akrep görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir