AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yastık vermek

Kahve falında birine yastık vermek

Kahve falında birine yastık vermek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yastık vermek gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Kahve falında koltuk yastığı görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında çarşaf yastık görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yastık altında altın görmek işlerinin hafifleyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sarı yastık görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılan yastığı görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye yastık vermek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döşek yastık yorgan görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir