AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yediğini görmek

Kahve falında üzüm yediğini görmek

Kahve falında üzüm yediğini görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz üzüm yediğini görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yediğini görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine üzüm yedirmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm yemek ve yedirmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yediğini görmek her zaman şükür içinde olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yediğini görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının üzüm yediğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir