AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac tesbihi görmek

Kahve falında hac tesbihi görmek

Kahve falında hac tesbihi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hac tesbihi gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında hac tesbihi görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasından tesbih almak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tesbih görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tesbih etmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında tesbih dağıttığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi yere atmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tesbih yıkamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekten tesbih almak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir