AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih hediye almak

Kahve falında tesbih hediye almak

Kahve falında tesbih hediye almak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih hediye almak gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Kahve falında birine tesbih hediye etmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih hediye edildiğini görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tesbih hediye almak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih hediye etmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih hediye vermek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında tesbih hediye aldığını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında birinden hediye tesbih almak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih hediye ettiğini görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir