AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih çekerken görmek

Kahve falında tesbih çekerken görmek

Kahve falında tesbih çekerken görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hoş muhabbette olacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tesbih çekerken gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini tesbih çekerken görmek hedeflerine yaklaşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Kahve falında birini tesbih çekerken görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tesbih çekerken görmek düşmanlıkların biteceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü azap çekerken görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında kendini halay çekerken görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, uygulayacağına yorulur.

Kahve falında acı çekerek ölmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kopya çekerken yakalanmak haksızlıklara maruz kalınacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir