AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih almak

Kahve falında tesbih almak

Kahve falında tesbih almak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih almak gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Kahve falında siyah tesbih görmek rahat bir döneme girileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kuka tesbih görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih duası okumak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarla tesbih çekmek ekmek bulamayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden hediye tesbih almak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında tesbih görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık tesbih görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir