AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su içmek

Kahve falında birine su içmek

Kahve falında birine su içmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında birine su içmek gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yerden çıkan suyu içmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu içmek aşkının da kalıcı olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates suyu içmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin bardağından su içmek feraha ermeye, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmede su içmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin suyundan içmek sorumlulukların yerine getirileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında litrelerce su içmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir