Kahve falında birine şiş batırmak

Kahve falında birine şiş batırmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine şiş batırmak gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Kahve falında şiş batırmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine şiş batırmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya iğne batırmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne batırmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş batışını izlemek her işinde hayırla karşılaşacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyi batırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalettir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir