AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa batıp çıkmak

Kahve falında toprağa batıp çıkmak

Kahve falında toprağa batıp çıkmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, maddi açıdan ferahlamaya, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntısından kurtulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak derin bir nefes alacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde batıp çıkmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çamura batıp çıkmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işarettir.

Kahve falında denize batıp çıkmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, zarar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında batıp çıkmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş batışını görmek işinden geri kalacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında iğne batırmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir