AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırıldak çevirmek

Kahve falında fırıldak çevirmek

Kahve falında fırıldak çevirmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırıldak çevirmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Kahve falında fırıldak çevirmek iş hayatında atılıma geçeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Kahve falında fırıldak görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında taksi çevirmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında iş çevirmek maddi olarak zorluk çekileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birine sırt çevirmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında çember çevirmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında direksiyon çevirmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan iş çevirmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir