AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap sayfası çevirmek

Kahve falında kitap sayfası çevirmek

Kahve falında kitap sayfası çevirmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sayfa çevirmek çok kötü günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kitap sayfası görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitap sayfaları görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazılı sayfa görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kuran sayfalarını topladığını görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfaları görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında kuran sayfalarının dağıldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir