AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Kahve falında çok sıkı sarılmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sıkı sıkı sarılmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında birine sıkı sarılmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sıkıca sarılmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir