AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya seslenmek

Kahve falında komşuya seslenmek

Kahve falında komşuya seslenmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendinden emin adımlar atacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya seslenmek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında komşuya seslenmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa seslenmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına seslenmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine seslenmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine seslenmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında ismiyle seslenmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir