AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek ve sarıya boyatmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek ve boyatmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirip boyatmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir