AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pişmiş et yedirmek

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş balık yedirmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir