AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş et yediğini görmek

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek fal sahibinin içine kapanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et yediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ilişkilerin noktalanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek karısının çok mutlu olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, memur ise terfi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir