AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında pişmiş et yediğini görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine pişmiş et yedirmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir