AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş balık yedirmek

Kahve falında pişmiş balık yedirmek

Kahve falında pişmiş balık yedirmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş balık yedirmek gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek müjdeli haberler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş balık yedirmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin pişmiş et yediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek yıkılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir