AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine paket vermek

Kahve falında birine paket vermek

Kahve falında birine paket vermek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, tartışmaların son bulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, kolaylık sağlayacağına, artık rahat bir nefes alacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Kahve falında birine paket vermek gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Kahve falında paket paket sigara görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi satın almak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paket lastiği görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Kahve falında paket yağ görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaşama isteğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paketi görmek hem mal ve para kaybedeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay paketi görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında paket bisküvi görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kıdem atlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir