AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket bisküvi görmek

Kahve falında paket bisküvi görmek

Kahve falında paket bisküvi görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kem gözlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket bisküvi gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında paket bisküvi görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çikolatalı bisküvi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında bisküvi lokum görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bisküvili pasta yemek çok büyük üzüntü yaşayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolata bisküvi yemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kakaolu bisküvi yemek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bisküvi satın almak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir