AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay paketi görmek

Kahve falında çay paketi görmek

Kahve falında çay paketi görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, her şeyin yolunda gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay paketi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında pakette çay görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay paketi görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay paketleri görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında çay paketi almak malının ve parasının da artacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket çay görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında paket çay almak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet eder.

Kahve falında paket çay vermek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paketle çay görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir