AnaSayfa / Genel / Kahve falında paket yağ görmek

Kahve falında paket yağ görmek

Kahve falında paket yağ görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında paket yağ gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında paket yağ görmek bekârlığına da veda edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında paket paket para görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paket çay görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kına paketi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk paketi görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, şükredeceğine inanılır.

Kahve falında paket un görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında paket aldığını görmek gülmeye hasret kalacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz paketi görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir