Kahve falında hedefe ok atmak

Kahve falında hedefe ok atmak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kendi işini kuracağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hedefe ok atmak gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında hedefe ok atmak günü birlik kazanç elde edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hedef olmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunlara hedef olmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında hedefe ulaşmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında hedefine ulaşmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Kahve falında silahla hedef almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşuna hedef olmak güç ve kudret sahibi olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hedefi ıskalamak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendi geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir