AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine odun atmak

Kahve falında birine odun atmak

Kahve falında birine odun atmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ağız tadının bozulmayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında birine odun atmak gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında fırına odun atmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine odun atmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ateşe odun atmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize odun atmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendi işini açacağına alamet eder.

Kahve falında sobaya odun atmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında odunu ateşe atmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir