AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine merhem sürmek

Kahve falında birine merhem sürmek

Kahve falında birine merhem sürmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, arzularının yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birine merhem sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında yüze merhem sürmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merhem sürmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine merhem sürmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze merhem sürmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merhem görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaraya merhem görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara merhem görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir