AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaraya merhem görmek

Kahve falında yaraya merhem görmek

Kahve falında yaraya merhem görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yaraya merhem gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Kahve falında yaraya merhem görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında kara merhem görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulur.

Kahve falında birine merhem sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merhem görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merhem sürmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze merhem sürmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze merhem sürmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir