AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara merhem görmek

Kahve falında kara merhem görmek

Kahve falında kara merhem görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bir beladan kurtulacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara merhem gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Kahve falında kara merhem görmek çok uğraş vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze merhem sürmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında merhem görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında göze merhem sürmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında yaraya merhem görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merhem sürmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işarettir.

Kahve falında birine merhem sürmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir