AnaSayfa / Genel / Kahve falında merhem sürmek

Kahve falında merhem sürmek

Kahve falında merhem sürmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin aksayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merhem sürmek gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Kahve falında merhem sürmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüze merhem sürmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında birine merhem sürmek malın bereketinin artmasına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında göze merhem sürmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kara merhem görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merhem görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Kahve falında yaraya merhem görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir