AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine limon vermek

Kahve falında birine limon vermek

Kahve falında birine limon vermek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kötü yollara gireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, devlete hizmet etmeye inanılır.

Kahve falında birine limon vermek gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında limonlu su içmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında limon ve portakal görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, rütbesinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşi limon yemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze limon görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım limon görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında limon ağacına çıkmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında limon suyu görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında limon görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir