AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon suyu görmek

Kahve falında limon suyu görmek

Kahve falında limon suyu görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kötü düşmana, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, konforunun yerinde olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret eder.

Kahve falında limon suyu gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında limon suyu görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limonun suyunu sıkmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında limonlu su görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Kahve falında limon suyu içmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında suya limon sıkmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına delalettir.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Kahve falında limon suyu sıkmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında limonlu su içmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir