AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu su içmek

Kahve falında limonlu su içmek

Kahve falında limonlu su içmek sıkıntısının biteceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, mevki kazanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında limonlu su içmek gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında limon suyu içmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Kahve falında limonlu su içmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında limonlu çay içmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında limon kolonyası içmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında limonlu soda içmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında limon içmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında limonlu süt içmek bedeninin de iyileşeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir