AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında kuru üzüm görmek

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, resmi bir göreve getirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında dalında kuru üzüm gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dalında kuru üzüm görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru dal koparmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç dalı kırmak dünya mallarının çoğalacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru dalları kesmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ağaç dalı görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dal kırmak işlerinin çok yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında kuru dal kesmek lüksüne de lüks katacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir