AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm vermek

Kahve falında kuru üzüm vermek

Kahve falında kuru üzüm vermek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuru üzüm vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı kuru üzüm görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kuru üzüm görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm kurusu yemek özlemlerini bitireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm yemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm satmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına delalettir.

Kahve falında leblebi ve kuru üzüm görmek güveninin artacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kuru üzüm yediğini görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir