AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrepten korkmak

Kahve falında akrepten korkmak

Kahve falında akrepten korkmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, deneyim kazanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, endişelerin son bulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret eder.

Kahve falında akrepten korkmak gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında akrepten korkmak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında akrep görüp korkmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında evde akrep öldürmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalettir.

Kahve falında akrebi öldürmeye çalışmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah akrep görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında pembe akrep görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrepten kaçmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir