AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kravat almak

Kahve falında birine kravat almak

Kahve falında birine kravat almak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunlarından arınacağına, dertleri biteceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kravat almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında başkasına kravat takmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri kravat görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kravatlar görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert kravat takmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına işaret eder.

Kahve falında mor kravat takmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Kahve falında birinden kravat almak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında birine kravat almak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kravat görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir