AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kravat almak

Kahve falında birinden kravat almak

Kahve falında birinden kravat almak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında birinden kravat almak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Kahve falında kravat bağladığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek ve kravat görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli kravat görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert kravat takmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kravat takmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor kravat görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek kravat almak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir