AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravatlar görmek

Kahve falında kravatlar görmek

Kahve falında kravatlar görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kravatlar gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Kahve falında birine kravat bağlamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Kahve falında kravat takan görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kravat seçmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine kravat hediye etmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kravat satın almak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işarettir.

Kahve falında birinden kravat almak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kravatlı erkek görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kravat taktığını görmek makamının yükseleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir