AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kalem vermek

Kahve falında birine kalem vermek

Kahve falında birine kalem vermek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kalem vermek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek hayırlı bir haber alınacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalemi yemek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem hediye etmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem boya görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem kapağı görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kalem fırlatmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında göze kalem sürmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir