AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem hediye etmek

Kahve falında kalem hediye etmek

Kahve falında kalem hediye etmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem hediye etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hediye kalem almak elinin darda kalmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hediye olarak kalem almak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında kalem hediye vermek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kalem hediye almak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalem hediye edildiğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye kalem görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem hediye etmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Kahve falında dolma kalem hediye almak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir