AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem kapağı görmek

Kahve falında kalem kapağı görmek

Kahve falında kalem kapağı görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kazancının bereketleneceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kalem kapağı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında kalem kapağı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap kapağı görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına inanılır.

Kahve falında göz kapağında yara görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bereketli yağmurlara alamet eder.

Kahve falında göz kapağını dikmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere kapak görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapak toplamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira kapağı görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir