AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kalem verdiğini görmek

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında birine kalem verdiğini gördüyseniz:

  • İlerleyebilmek için geçmişte birlikte iş yaptığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem verdiğini görmek çok hayırlı işlere atılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek onunla yeniden kavuşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında kurşun kalem satın almak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem pil görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kalemi sürdüğünü görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir