AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kalem ucu görmek

Kahve falında kırık kalem ucu görmek

Kahve falında kırık kalem ucu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işinden ekmeğinden olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kalem ucu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kalem görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem ucu yemek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kalem ucu açmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçlu kalem satın almak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına alamet eder.

Kahve falında kalem ucu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir