AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana süt verdiğini görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sana para verdiğini görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana fındık verdiğini görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir